Як приготувати лосось на сковороді?

Приготування страви за рецептом:

  1. Доведіть рибу до кімнатної температури за 10 хвилин до приготування.
  2. Нагрійте велику сковороду з антипригарним покриттям на помірно слабкому вогні. …
  3. Переверніть рибу лопаткою і смажте, поки вона не стане твердою на дотик, а шкіра не стане хрусткою ще близько 3 хвилин.

Як приготувати "Червона риба на сковороді"

  1. Стейки лосося розморожуємо, промиваємо під водою та обсушуємо. Маринуємо в оливковій олії та соєвому соусі. …
  2. Розігріваємо сковороду-гриль, і викладаємо рибу разом із залишками маринаду.
  3. Обсмажити з двох сторін до готовності.

Sep 10, 2014

Залийте рибу водою так, щоб вона ледве покривала її, закрийте кришкою каструлю і варіть на слабкому вогні до повної готовності близько 20 хвилин.

loading
×