19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як приготувати мачете на грилі?
Стейк – Страва, яка готується дуже швидко. Щоб засмажити товстий шматок м'яса, потрібно близько 10 хвилин. Стейк тонше – до 5 хвилин. Рекомендую смажити стейк на грилі з використанням прямого та непрямого жару.
Ідеальна температура +230-270 °С. Закриваємо кришку гриля і смажимо близько 2-х хвилин. Щоб створити на поверхні стейка красивий малюнок, повертаємо стейк на грилі щодо решітки та смажимо ще 2 хвилини.
Покладіть стейки на гриль і смажте до рум'яної скоринки і злегка обвуглених міток, 4-5 хвилин. Переверніть та продовжуйте смажити ще 3-5 хвилин до слабкої прожарки (внутрішня температура м'яса буде 57 ° С), 5-7 хвилин для середнього прожарювання (60 ° С) або 8-10 хвилин до майже повного прожарювання (65 ° С).