19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як приготувати пиво в пивоварні?
Для варіння пива на пивоварні Bavaria потрібно лише чотири інгредієнти: вода, солод, хміль і дріжджі….Пивоварні паузи
Пауза | Температура | Тривалість |
---|---|---|
Білкова | 50-54 градуси | 10-20 хвилин |
Альфа-амілаза | 60-64 градуси | 30-90 хвилин |
Бета-амілаза | 70-74 градуси | 30-120 хвилин |
Меш-аут | 78-80 градусів | 10-20 хвилин |
Варіння однієї партії пива займає 8-10 годин.
Пиво Хмільне
- Цукор, хміль та солод залити окропом та варити протягом години.
- Додати води до початкового об'єму (9 л) та ввести дріжджі.
- Залишити рідину на 3 дні у закритому посуді при температурі 18-20 градусів.
- Процідити, розлити по пляшках, закупорити, закріпити пробки дротом і зберігати тиждень у холодному місці.
Jun 11, 2015