Як приготувати пиво в пивоварні?

Для варіння пива на пивоварні Bavaria потрібно лише чотири інгредієнти: вода, солод, хміль і дріжджі….Пивоварні паузи

ПаузаТемператураТривалість
Білкова50-54 градуси10-20 хвилин
Альфа-амілаза60-64 градуси30-90 хвилин
Бета-амілаза70-74 градуси30-120 хвилин
Меш-аут78-80 градусів10-20 хвилин

Варіння однієї партії пива займає 8-10 годин.

Пиво Хмільне

  1. Цукор, хміль та солод залити окропом та варити протягом години.
  2. Додати води до початкового об'єму (9 л) та ввести дріжджі.
  3. Залишити рідину на 3 дні у закритому посуді при температурі 18-20 градусів.
  4. Процідити, розлити по пляшках, закупорити, закріпити пробки дротом і зберігати тиждень у холодному місці.

Jun 11, 2015

loading
×