Як приготувати рибу в духовці французькою?

Морські краєвиди риб, які ідеальні для запікання Найбільш смачні страви виходять з хеку та морського окуня. Також варто брати скумбрію, ставриду, палтуса, сайру, кефаль, камбалу, тунця, вугра. Найніжніше запечене м'ясо у горбуші, лосося та тріски.

Цілую рибу з віддаленою головою, лускою та внутрішніми органами запікають у попередньо розігрітій духовці при 180 ° С протягом 20-25 хвилин. Рибні стейки та філе запікають у попередньо розігрітій духовці при 230 ° С протягом 15-20 хвилин.

Викладіть на дно посуду змащену маслом папір для запікання, зверху покладіть рибу. Якщо риба жирна, краще використовувати спеціальні грати як підставку, щоб жир стікав на дно при запіканні.

loading
×