Як приготувати відвар з буркуну?

Приготування відварів У пропорції 10г трави на 100 мл води заливають траву буркуну окропом.. Поміщають ємність із завареною травою на водяну баню та тримають на повільному вогні протягом 20-30 хвилин. Дають охолонути і настоятись, потім проціджують і приймають по 1 ст. ложці 3 рази на день за 30 хвилин до їди.5 Jul 2019

Для зниження артеріального тиску 5 г сухої трави буркуну заварюють в 200 мл теплої води, що залишають на 2 години, проціджують. Приймати 3 рази на день по 100 мл.

Чай з буркуну – Ефективний засіб від депресії, тривожності, безсоння, кашлю. Готують його так: 30 г трави заливають 1 л окропу, настоюють 1 годину. За проблем зі сном напій п'ють на ніч. При безсонні, мігрені, клімаксі можна використовувати екстракт рослини.

Буркун та його препарати застосовуються при хронічній венозній недостатності, таких нездужаннях, як відчуття болю та тяжкості в ногах, нічні судоми в ликах, свербіж та набряки. Як допоміжний засіб при лікуванні тромбофлебіту, посттромботичного синдрому, геморою та лімфостазу.

loading
×