Як приготувати заморожену піцу в духовці?

Піца виходить м'якою, якщо суворо дотримуватися рекомендацій виробника: не розморожуючи дістаньте піцу з упаковки, покладіть її у попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Випікайте близько 10 хвилин|мінути|. Як тільки основа підрум'янилася і розплавився сир. піца готова.

Розморожується готова піца або в мікрохвильовій печі, в цьому випадку її треба поставити на 3-4 хвилини при максимальній потужності, або в духовці, ставимо на 10 хвилин при температурі 150°С.

Встановіть температуру на 190-200 градусів, підігрівайте заморожену піцу протягом 6-10 хвилин (залежно від товщини) або до золотистого кольору та хрусткої скоринки. Через обмеження за розміром аерогриль ідеально підходить для невеликої піци або розігріву окремих шматочків.

loading
×