Як приймати зерно, що проросло?

Пророслі зерна найкорисніше вживати у їжу на сніданок чи хоча б голодний шлунок. Ви можете їсти їх повністю або перемолоти в блендері або м'ясорубці, а потім змішати їх із сухофруктами, медом, горіхами, свіжою зеленню або фруктами, тертою морквою.Sep 8, 2554 BE

Найефективніше є пророщену пшеницю вранці за 30 хвилин до їди. Однак можна і в інший час дня, але завжди до основного прийому їжі або додавати паростки пшениці в соки або смузі: суперфуд має дуже виражений смак та запах.

Лікарі та дієтологи в один голос заявляють, що вживати зерна пророщеної пшениці можна у профілактичних та лікувальних цілях при таких недугах як: порушений обмін речовин, ослаблений імунітет, при ламких нігтях і слабкому волоссі, при порушеннях зору, при запорах, діареї та здутті живота.

Пророщена пшениця допоможе залишатися у формі, підвищує імунітет, очищає організм від шлаків та токсинів, регулює кров'яний тиск та нормалізує обмін речовин, а також перешкоджає старінню.

loading
×