Як реанімувати айсинг?

– Можете спробувати її реанімувати теплою водою. Для цього невелика кількість теплої води вилийте на кірку, дайте постояти 5 хвилин і злийте її.Feb 22, 2019

ЯК ЗРОБИТИ ЩОБ АЙСІНГ БЛИСТІЛ ПІСЛЯ ВИСИХАННЯ При природному сушінні при кімнатній температурі він буде матовим після висихання. Блискучий айсінг отримайте при сушінні айсинга в духовці з відкритими дверцятами на режимі конвекції при температурі 40-50 градусів.

– глазур не блищить – може бути у двох випадках: або не додали лимонний сік (кислоту) в глазур (при вищезгаданому співвідношенні білка і цукрової пудри 1 ч. л. лимонного соку, якщо додати більше – глазур буде крихкою), або занадто довго збивали.

Можливо причина у великій вологості, м'який пряник тому і ламається. Але ламатися все одно повинен тільки при неправильному перенесенні пряника, але не від нанесення глазурі. Якщо пряник м'який, переносити лише на дошці та підсушити у духовці.

loading
×