Як роблять каву коротко?

Обробка кавових плодів Зерна розсипають тонким шаром на землі і сушать просто неба близько 20-ти днів, постійно перевертаючи. Після сушіння насіннєва оболонка спадає з зерен, як лушпиння. При механізованому сушінні процес прискорюється, але якість кава суттєво знижується.

Кавове зерно – це і є насіння для посадки кавового дерева. Висушене, обсмажене та перемелене, воно використовується для заварювання кава. Необроблене зерно може бути використане для посадки. Кавові зерна садять у великих резервуарах і залишають у темних приміщеннях.

Традиційно каву збирають шляхом піккінгу – вибірково зриваючи лише зрілі плоди, не торкаючись у своїй зелені чи недозрілі. Це робить урожай досить однорідним, при цьому обсмажений кава не втрачає свого оригінального смаку.

loading
×