Як роблять віскі у домашніх умовах?

Справжній віскі готується тільки з ячмінного солоду і називається односолодовим.Потрібно всього три інгредієнти:

  1. солод для віскі – 8 кг;
  2. спиртові дріжджі;
  3. вода – 32 літри.

Sep 30, 2019

Виробничий процес складається з наступних основних стадій:

  1. Приготування ячмінного солоду, або додавання ячменю. Ячмінь ретельно перебирають, очищають та сушать. …
  2. Сушіння солоду. …
  3. Отримання сусла. …
  4. Бродіння (ферментація). …
  5. Перегонка. …
  6. Витримка. …
  7. Купажування. …
  8. Розлив.

Oct 20, 2010

переклад латів. "aqua vitae" – "вода життя") – міцний ароматний алкогольний напій, що отримується з різних видів зерна з використанням процесів складання, бродіння, перегонки та тривалого витримування в дубових бочках. При виготовленні віскі може використовуватися ячмінь, жито, пшениця чи кукурудза.

loading
×