Як розколоти волоський горіх без молотка?

Нам потрібно розм'якшити шкаралупу за допомогою високої температури водищоб її можна було легко розколоти. Налийте неповну каструлю води та висипте трохи горіхів. У киплячій воді шкаралупа волоських горіхів стане м'якою приблизно за 15-20 хвилин. Далі все тим же ножем піддаємо шкаралупу біля основи і розкриваємо стулки.

У домашніх умовах можна, можливо розколоти волоський горіх, використовуючи окріп. Плоди поміщають у каструлю або миску з окропом так, щоб вона повністю покривала горіхи. Приблизно через півгодини ємність знімають із вогню. Якщо шкаралупа тонка, достатньо 10-15 хвилин.

Найпростіший спосіб розколоти волоський горіхруками. Потрібно просто взяти в кулак два горіха, Розташувати їх плюс-мінус стиками один до одного і натиснути. І все!

1:022:06Suggested clip 38 secondsЯк легко очистити волоські горіхи за допомогою порожньої пляшки – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

loading
×