Як розм'якшити запечене м'ясо?

Зробити це можна за допомогою води, бульйону чи вина. Залийте рідиною м'ясо і згасіть його, поки воно не стане достатньо м'яким.

Якщо м'ясо вже приготовлено, то сильніше просмажити його для розм'якшення не вийдеадже воно просто згорить. У такому разі вас виручать такі методи. Готове тверде м'ясо можна розм'якшити за допомогою водяної лазні. Для цього м'ясо викладають на друшляк і ставлять над каструлею з окропом.

Найпростіше додати трохи гарячої води прямо в сковороду і, закривши кришкою, трохи його згасити. М'ясо пропариться, стане м'якшим і, можливо, навіть соковитішим. Можна замість води використовувати сметану чи майонез. Але якщо йдеться про жирний і густий майонез, то його потрібно розбавити теплою кип'яченою водою.

loading
×