Як розморозити домашнє тісто?

Для цього потрібно щільно загорнути тісто в целофановий пакет, випустити зайве повітря та опустити у нагріту воду. Як тільки вода почне ставати прохолодною, необхідно відразу замінювати її на нову. Крім цього, існує ще один поширений спосіб – заморожене дріжджове тісто помістити в духовку.13 Nov 2018

Бездрожеве тісто можна швидко розморозити в духовці. Заморожений продукт на основі дріжджів підігрівати не можна, тому що змінюватимуться його властивості. Викладіть у форму папір або фольгу для запікання, помістіть поверх нього тісто і поставте в попередньо розігріту до 70 градусів духовку.

При кімнатній температурі тісто розморожують по одній частині близько 5 годин, у кульках від години до двох. Вибираючи цей спосіб, дістаньте тісто з пакета і помістіть його в каструлю або миску, присипану мукою|борошном|. Накрийте рушником або кришкою, щоб запобігти провітрюванню, залишити на 5-6 годин.

Правила розморожування Щоб тісто зберегло всі свої властивості та добре піднялося, його слід правильно розморозити. Для цього перекладіть його з морозилки у холодильник і розморожуйте протягом 3-12 годин залежно від обсягу. Найкраще робити це з вечора чи ночі, щоб на ранок спекти.

loading
×