Як розморозити дріжджове тісто?

Ідеальним варіантом для розморожування дріжджового тіста буде мікрохвильова піч. Якщо спеціально такої функції немає, то можна використовувати режим нагрівання приблизно 80-100 Вт. Час потрібно виставити в межах 45-50 секунд. За тестом потрібно ретельно стежити.13 Nov 2018

Готове заморожене дріжджове тісто – один із тих напівфабрикатів, які добре мати вдома. Потрібно тільки правильно розморозити його та приготувати начинку, щоб напекти рум'яних пиріжків для всієї родини.

Звичайно ж можна, можливоале важливо робити це правильно. Практично кожна сучасна мікрохвильова піч має режим розморожування, його та використовуємо. Головне — стежити, щоб тісто не перегрілося. Для цього потрібно кожні 1-2 хвилини його перевертати.

Немає необхідності давати тесту піднятися вдруге. Розділіть тісто на порційні шматки, загорніть кілька шарів харчової плівки і відправляйте в морозильну камеру. Також дуже зручно заморожувати тісто порційно, виклавши в ті форми, в яких тісто підніматиметься і випікатиметься після розморожування.

loading
×