Як розморозити листкове бездрожжеве тісто?

Найкраще розморожувати листкове тісто в холодильникуоскільки саме цей спосіб забезпечує більш рівномірне розморожування. Для цього аркуші тесту потрібно розділити і покласти кожен аркуш на тарілку, накрити харчовою плівкою та прибрати в холодильник приблизно на 4 години. Sept 17, 2021

Бездрожеве тісто можна, можливо швидко розморозити в духовці. Заморожений продукт на основі дріжджів підігрівати не можна, тому що змінюватимуться його властивості. Викладіть у форму папір або фольгу для запікання, помістіть поверх нього тісто і поставте в попередньо розігріту до 70 градусів духовку.

10:00 Розморожувати листкове тісто потрібно в холодильнику (до 10 годин), якщо немає часу при кімнатній температурі (до 3 годин). Але тоді на нього потрібно обережно натискати кожні 15-20 хвилин. Краще розморожувати в упаковці, щоб тісто не висохло.

При кімнатній температурі тісто розморожують по одній частині близько 5 годин, у кульках від години до двох. Вибираючи цей спосіб, дістаньте тісто з пакета і помістіть його в каструлю або миску, присипану мукою|борошном|. Накрийте рушником або кришкою, щоб запобігти провітрюванню, залишити на 5-6 годин.

loading
×