Як розморозити рибу за годину?

Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15 ° до +20 °.

Як швидко розморозити рибу і не витратити час марно

  1. Помістіть рибу у поліетиленовий пакет Помістіть рибу у поліетиленовий пакет. …
  2. Відправте миску під холодну воду Потім поставте миску в раковину. …
  3. Змінюйте воду кожні 10 хвилин
  4. Готуйте рибку відразу ж

40 хвилин Не дістаючи рибу із вакуумної упаковки, опустіть у воду. У момент розморожування при кімнатній температурі риба не повинна стикатися з повітрям, тому і рекомендується не позбавлятися упаковки відразу. Зачекайте 30–40 хвилин. Продукт успішно розморожений.

loading
×