Як розрахувати булгур на порцію?

Стандартна порція гарніру з крупи 200 грамів точно не зашкодить фігурі та обміну речовин. Крім того, корисні властивості злаку розкриваються за будь-якого способу приготування. Від способу приготування залежить те, скільки калорій у вареному булгуре міститься у результаті. Перед варінням крупа вимагає замочування чи обсмажування.

Скільки води взяти Рідини при варінні має бути вдвічі більше, ніж крупи. Тобто на 1 склянку булгура беріть 2 склянки води, яка обов'язково має бути гарячою.

Каші, злаки, паста: 1 чашка Це гречана, вівсяна, пшоняна та інші крупи, рис, кіноа, пшенична або рисова паста. Одна чашка міститься на долоні дорослого людини у вигляді насипної купи. Можна також уявити розмір тенісного м'яча.

loading
×