19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як розрахувати меню на 1 особу?
Розрахунок кількості їжі на банкеті
- Холодні закуски – 150-200 грн. на людини (сири, овочева та м'ясна нарізка, риба, гриби);
- Салати – 200-250 грн. …
- Гарячі закуски – 100-150 грн. …
- Гарячі страви з м'яса та риби – 200-250 гр. …
- Гарнір до гарячого – 100-150 грн. …
- Фруктова тарілка – 100-150 гр. …
- Торт – 100-150 гр.
Jul 6, 2017
Щоб почуватися ситим, людині в середньому потрібно 250 г їжі кожні 3-4 години. З урахуванням того, що апетити у всіх різні, і щоб уникнути несподіваного дефіциту частування, можна округлити розрахунок до 100 г їжі на людини на годину.
Вже давно багатьма рестораторами та кухарями визначено, що в середньому норма їжі за вагою людини не має бути менше 1000 грамів. Якщо буде менше, ваші гості засмутяться, побачивши напівпорожній стіл, і підуть голодними. Але й переборщувати не варто. Максимальна вага – 1500 грамів на людини.