Як розрахувати меню на 1 особу?

Розрахунок кількості їжі на банкеті

  1. Холодні закуски – 150-200 грн. на людини (сири, овочева та м'ясна нарізка, риба, гриби);
  2. Салати – 200-250 грн. …
  3. Гарячі закуски – 100-150 грн. …
  4. Гарячі страви з м'яса та риби – 200-250 гр. …
  5. Гарнір до гарячого – 100-150 грн. …
  6. Фруктова тарілка – 100-150 гр. …
  7. Торт – 100-150 гр.

Jul 6, 2017

Щоб почуватися ситим, людині в середньому потрібно 250 г їжі кожні 3-4 години. З урахуванням того, що апетити у всіх різні, і щоб уникнути несподіваного дефіциту частування, можна округлити розрахунок до 100 г їжі на людини на годину.

Вже давно багатьма рестораторами та кухарями визначено, що в середньому норма їжі за вагою людини не має бути менше 1000 грамів. Якщо буде менше, ваші гості засмутяться, побачивши напівпорожній стіл, і підуть голодними. Але й переборщувати не варто. Максимальна вага – 1500 грамів на людини.

loading
×