Як розвести томатний порошок?

Томатний порошок використовують для приготування супів, борщів, соусів, салатів, соків, маринадів, піци, різних закусок. Томат сухий мелений чудово підходить для м'яса та овочів, може стати основою для виготовлення пряних сумішей із хмелі-сунелі, чорним перцем, орегано та базилік.

Для приготовлення томатного соку 2-3 чайні ложки концентрату покласти в 250 мл питної води, перемішати, посолити за смаком. Харчова цінність 100 г: білки – 15,64г, жири – 3,46г, вуглеводи – 58,45г.

Томатну пасту розведіть в одній склянці води, добре розмішуючи. Томатну пасту краще брати смачну, без добавок у вигляді солі, цукру, крохмалю та консервантів. Тоді і томатний сік вийде на ваш смак.

loading
×