Як розвести желатин для десерту Dr Oetker?

Застосовувати желатин Dr. Oetker дуже просто – змішати вміст упаковки та 1,5 літра води, залишити для набухання на 10 хвилин. Прогріти при помішуванні до 60 ° С, не доводячи до кипіння, до повного розчинення гранул. Залежно від рецептури вибраної страви охолодити або використовувати в теплому вигляді.

Вміст пакету всипати в 0,5 л води і підігріти (максимум до 60 градусів, не кип'ятити!) при безперервному помішуванні до повного розчинення. Злегка охолодити або використовувати гарячим (відповідно до рецепту).

Желатин для солодощів Солодкі ласощі найкраще приготувати за наступним рецептом: у пропорції 1:5 замочити желатин у холодній рідині приблизно на півгодини. Після цього набряклий желатин Необхідно обережно розпустити на водяній бані, помішуючи його до остаточного розчинення. Доводити до кипіння суміш не можна.

Порошковий желатин потрібно замочувати у воді у співвідношенні 1:6 (іноді використовують формулу 1:5). Це означає, що якщо в рецепті вам потрібні 10 грамів желатину, ви замочите його в 60 грамах води. У всіх інших сенсах порошковий та листовий желатин абсолютно ідентичні, якщо мають ту саму силу желювання.

loading
×