Як розводити альбумін для меренгів?

Альбумін розлучається у воді, температура якої не більше 35°С, у пропорції 1 до 8-10. Тобто, на 1 г порошку необхідно взяти 8-10 г води. Для запобігання утворенню грудочок рекомендується додавати воду в альбумін, а не навпаки, ретельно розмішуючи масу вилкою або лопаткою.14 Feb 2020

Як правильно розводити альбумін для приготування айсингу, меренги

  1. Воду бажано використовувати теплу (30-35 ° С).
  2. на 1 частину альбуміна Необхідно 8-10 частин рідини.
  3. Простіше перемішатиме, якщо не воду вливати в порошок, а порошок засипати в рідину.

У середньому, 5 грам альбуміну та 35 грам води замінюють у рецепті один яєчний білок.

Альбумін 100 г білка у порошку + 900 г води = 1 кг рідкого білка. На замітку: о 1 чайній ложці альбуміну – 4 г; в 1 їдальні ложці альбуміну – 14 р.

loading
×