Як розводити Пінаколаду?

Для його приготування потрібно змішати по 30 мл білого рому та «Малібу», потім додати 90 мл ананасового соку. Можна ще додати 20 мл вершків та кілька скибочок ананасу. П'ють такий коктейль із льодом.

"Піна Колада" зі спиртними напоями Найкраща "компанія" лікеру — ром, його можна додати в пропорції 1:1, щоб не порушити гармонійний букет лікеру і підвищити градус. Змішувати "Піна Коладу" з горілкою, віскі, бренді та джином не варто — жоден із напоїв від такої зустрічі не виграє.

Рекомендації щодо «розведення» є: Вода і лід універсальні в даному випадку, оскільки вони лише зменшують фортецю, а смак при цьому кардинально не змінюють; Елітні, дорогі лікери розбавляють лише водою без газу; Молочною продукцією можна розбавляти лікери на основі шоколаду, кави, какао або вершків.

Метод приготування

  1. Подрібнений банан збити з банановим лікером блендером.
  2. Апельсиновий сік, лікер Піна Коладаром налити в шейкер.
  3. Додати до них 2-3 кубики льоду і банановий крем, що вийшов.
  4. Все ретельно збити.
  5. Перелити в келих і прикрасити коктейль кухлем апельсина.

Sep 14, 2017

loading
×