19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як швидко охолодити пляшку вина?
Червоне: 10-18 °С. Кращий спосіб охолодити вино — поставити його у цебро з льодом. Щоб охолонути з 20 °C до 8 °C, вину потрібно 10–15 хвилин. Також можна поставити пляшку в холодильну камеру, але не більше ніж на 30-40 хвилин.
Тому перед подачею на стіл вино має охолодитись до 18 °C, але не нижче ніж до 15 °C. Зазвичай вино відправляють у холодильник на 40-60 хвилин.
Достатньо буде прибрати її в холодильник приблизно за годину до сервірування. Температура у винних льохах варіюється від 7 до 18 °С. У холодильнику вона підтримується на рівні 2-4 ° С, так що за 40-60 хвилин вино охолоне до потрібної температури.