Як швидко розм'якшити перловку?

Як приготувати перлову крупу? перловку – Покладіть в каструлю і залийте прохолодною водою так, щоб вона була на пару сантиметрів вище за рівень перловки. Залишіть на пару годин або навіть на ніч. Завдяки замочуванню каша звариться швидше і вийде ще смачніше.

Варіть замочену крупу на повній потужності близько 20 хвилин, а незамочену 30-40 хвилин. У процесі перемішуйте кілька разів і при необхідності підливайте окріп. Готову перловку накрийте кришкою і хвилин на 10 відправте в мікрохвильову піч настоюватися.

Воду потрібно посолити та покласти в неї шматочок вершкового масла. Після цього повертаємо в каструлю промиту в друшляку крупу. З цього моменту варіння перловки під кришкою має становити 30 хвилин. Цього часу цілком вистачить для того, щоб крупа дійшла готовності.

loading
×