Як швидко засвоюється білок яйця?

Таблиця часу засвоєння білків. · 2-3 години: яєчний білок, ультра фільтрований концентрат сироваткового білка, мікрофільтрований ізолят сироваткового протеїну · 4-6 години: концентрат молочного білка. · 6-8 годин: казеїнат кальцію, міцелярний альфа- та бета-казеїн та казеїнати.

У середньому у 1 яйці вагою близько 50 г міститься 6 г протеїну; при цьому зміст білка у яйці залежить від його розміру. У найменших яйцях може міститися лише 4,8 г білкау великих (категорія В, вища) – до 7,9 г білка. Якщо потрібно бути точним, яйце містить 125 мг білка на 1 г ваги.

Яєчний жовток перетравлюється за 30 хвилин, а перетравлення всього яйця – На 15 хвилин довше.

loading
×