Як швидко змінити смак самогону?

Так що ж можна додавати до самогону для смаку, кольори та аромату? Так абсолютно все те, що вам подобається, якщо це їстівно. Спеції, сушені ягоди, шкаралупу горіхів, трави, сушені фрукти та дубову тріску, цедру цитрусових і навіть сухарі.

на 1 літр самогону додати 8-10 грамів звичайної (харчової) соди, перемішати, наполягати 20-30 хвилин. Потім знову перемішати і залишити на 10-12 годин. Потім злити верхній шар рідини та видалити осад на дні. Сода добре прибирає сивушні олії, що викликають неприємний запах.

Цедра цитрусових.

  1. Цукор Рекомендується використовувати рафінад, щоб уникнути легкого помутніння та появи неприємного запаху. …
  2. Глюкоза (декстроза) Можливо використовувати будь-яку форму: у порошку, таблетках (попередньо потовкти) або ампулах. …
  3. Фруктоза.
  4. Лимонна кислота …
  5. Мед …
  6. Дубова кора (тріска).
  7. Цедра цитрусових

25 червня 2020

loading
×