Як швидко зварити кукурудзу у зернах?

Як зварити стару кукурудзу Перезрілі качани можна приготувати таким же способом, як молочні. Але вони проварюватимуться довше — від години і більше, залежно від сорту. Щоб прискорити варіння, замочіть качани і залиште у воді на кілька хвилин.

Накрийте кришкою і поставте на плиту. Після того, як вода закипить, зменшіть вогонь і почніть відлік часу: молода кукурудза готується 20-25 хвилин, зріла не менше 2 годин. Ближче до закінчення варіння зніміть пробу: вилкою підтягніть одне зернятко і розкусіть. Якщо воно м'яке та соковите, кукурудза готова.

Скільки варити кукурудзу

  1. Довести воду до кипіння. Помістити у каструлю кукурудзу.
  2. Додати в каструлю трохи вершкового масла|мастила|.
  3. Варити кукурудзу 20 хвилин на середньому вогні. За 5 хвилин|мінути| до готовності посолити воду.
  4. Злити воду, накрити кришкою каструлю і загорнути у рушник. Залишити ще на 15-20 хвилин.

Aug 4, 2021

loading
×