Як швидко зварити пупки?

Курячі шлунки зрілих курок необхідно варити на повільному вогні під кришкою протягом 1,5 години, у скороварці – приблизно 30 хвилин після закипання. Шлунки молодих курок готуються 30-40 хвилин на тихому вогні під кришкою, у скороварці – 20 хвилин після закипання.

При постійному помішуванні на сковороді курячі шлунки готуються протягом 20 хвилин середньому вогні. Під кришкою та на мінімальному вогні субпродукт буде готовий через 25-35 хвилин.

Час варіння залежить від методу, який ви виберете, і розміру сердечок. Середнім знадобиться від 30 до 45 хвилин, великим – на 5–10 хвилин більше. Розрізані на половинки субпродукти будуть готові приблизно на 5 хвилин швидше за час, зазначений у рецептах нижче.

На олії обсмажити курячі шлунки протягом 10-15 хвилин. Додати до шлунків нарізану цибулю довільно, смажити ще 5 хвилин. Додати сіль та перець за смаком, перемішати. Додати видавлений часник, перемішати.

loading
×