Як швидко зварити рубець?

1Рубець очистити, вимити, варити з морквою та петрушкою 3-4 години, охолодити, посипати товченим часником, перцем, зеленню, щільно згорнути рулетом, перев'язати та доварити у тому ж бульйоні. 2Нарізати скибочками, подавати з відвареними овочами та зеленню.

Телячий рубець варять протягом 2 – 2.5 годин у звичайній каструлі та 1.5 години у скороварці. Свинячий рубець – ніжніший і його треба варити меньше часу. Свинячий рубець варять протягом 50-60 хвилин у скороварці або протягом 1.5 -2 годин у звичайній каструлі.

Поваривши години три, посолила і ще годинку поварила. Якщо варити в скороварці, то вистачить і години, але кишки залишити остигати в цьому ж посуді. Коли ніж починає легко входити,рубець готовий.

loading
×