Як сильно збільшується перловка?

Не забувайте враховувати, що обсяг перловки під час варіння збільшується приблизно в 5-6 разів. Саме тому готуйте крупу у просторій каструлі. Вершкове масло і сіль додайте наприкінці приготування.Nov 6, 2018

Крупа не рекомендується людям, які мають захворювання шлунково-кишкового тракту. Наприклад, перловку не можна є за підвищеної кислотності; При вагітності вживання перловки лише деяких випадках може негативно зашкодити організмі, коли спостерігається надмірне її вживання.

Час замочування перлової крупи може бути від чотирьох до десятої години, тобто можна залишити її у воді на всю ніч. На 1/2 склянки перловки беремо 2 склянки води.

Перлова крупа – вид ячмінної крупи у формі гладких зерен білого або злегка жовтуватого кольору довгастої або круглої форми, що використовується як основа для гарнірів і каш, засипки для супів, рагу. Назва пов'язана зі схожістю зерен круп з перлами (перлами).

loading
×