Як скріпити фарш?

Щоб котлети не розвалювалися, можна, можливо додати:

  1. Манку. Вона вбирає зайву вологу і робить консистенцію котлет більш пружною. …
  2. Овочі: картопля, морква, капуста, кабачок, цибуля. Вони додадуть страві пікантності та цікавого смаку. …
  3. М'який сир. …
  4. Яйця.

Щоб фарш був більш стійкий, не варто використовувати м'ясорубку з дрібними ґратами. Підійде кухонна сокира або терка з великими отворами. Для в'язкості можна, можливо додати 150 rp курдячого сала (на 0,5 кг м'яса). Молоті куркума, коріандр, зіра, перці обов'язково додаються для прянощів.

Загустити фарш для котлет можна, можливо за допомогою:

  • Відбивання. Коли фарш відбивається рідина частково вбирається волокна. …
  • Манні крупи. При розбуханні вона забере він частину вологи. …
  • Панірувальних сухарів. …
  • Картопляного крохмалю. …
  • Вареної картоплі або розвареного рису. …
  • Холодильник. …
  • Марлі.

Jan 9, 2019

loading
×