Як смачно приготувати рибу бичок?

Очистити, випатрати бичків і ретельно промивши їх, опустити в киплячий відвар. Варити бички до готовності приблизно 15-20 хв, після чого суп процідити, а овочі та рибу протерти через сито.

Цінується рибка бичок за смакові якості та рясність улову. Але це не зменшує корисних речовин, що її наповнюють. Насамперед, це вітамін РР, D, А, С, В. Велике значення мають мікроелементи: сірка, хлор, цинк, нікель, молібден, фтор, хром.

  • Бички, запечені під томатним соусом бички, борошно, олія, ріпчаста цибуля, мелені сухарі, соус томатний (з цибулею та грибами), гарнір.
  • Юшка з бичків
  • Салат із бичків у томаті …
  • Бички морські смажені з картоплею.
  • Бутерброди з бичків в томатному соусі.
  • Котлети з бичків
  • Борщ з бичками у томаті
loading
×