Як смачно заварити Доширак?

Овочі У свіжозаварену локшину сміливо додавайте будь-які овочі – і свіжі, і відварені, і смажені. Тонко нарізані болгарський перець і цибуля, морква, цукіні, томати, спаржа, суцвіття броколі або цвітної капусти, пекінська капуста – з ними доширак стає корисніше, яскравіше, смачніше.

Усередині знаходяться 2 пакетики – 1 з приправою, другий з цибулею, морквою та соєвими шматочками корови. Коли все це висипаєш в локшину, все стає нереально красивим і яскравим. Все це необхідно залити окропом, залишити на 3 хвилини, перемішати і приємного апетиту! Ваш гострий дошок готовий!

Додавши курку, креветки або шинки, ви збагатите блюдо повноцінним білком, а зелень та свіжі овочі додадуть йому свіжий смак та аромат. Локшину можна цікаво відтінити, якщо перемішати з нею варений жовток, зерна кукурудзи, зелений горошок, кунжут чи проростки.

loading
×