Як сушити ласощі для собак?

Як приготувати яловичу легеню собаки Шматочки розкладають на деку, підстеливши пергаментний папір або фольгу. Духовку розігрівають до 180 градусів. Перша година легка сушать за цієї температури. Потім температуру знижують до 60 градусів і томлять у духовці ще 3 години, причому при включеному режимі конвекції.

Будемо сушити при температурі 100-120 градусів одну годину. За годину зменшуємо температуру до 50-60 градусів. При цій температурі продовжуємо підсушувати легеню в духовці приблизно 3 години. Сушене легке для собаки в результаті у вас має вийти зовні досить хрустким, а всередині трохи м'яким.

Зручніше підморозити легеню перед нарізкою. Деко застилають пергаментом, який змащують олією (від фольги складно віддирається) і зверху викладають шматочки. Далі їх сушать у духовці при 180°С. Ступінь усушки залежить від переваг собаки.

Оптимальна частота частування Давати сухе м'ясо для собак та субпродукти можна, можливо на постійній основі навіть щодня. Досвідчені власники рекомендують пригощати вихованців ласощами у таких випадках: У процесі дресирування. Ласощі стане улюбленою нагородою собаки за старання та слухняну поведінку.

loading
×