Як сушити ласощі для собак?
Будемо сушити при температурі 100-120 градусів одну годину. За годину зменшуємо температуру до 50-60 градусів. При цій температурі продовжуємо підсушувати легеню в духовці приблизно 3 години. Сушене легке для собаки в результаті у вас має вийти зовні досить хрустким, а всередині трохи м'яким.
Зручніше підморозити легеню перед нарізкою. Деко застилають пергаментом, який змащують олією (від фольги складно віддирається) і зверху викладають шматочки. Далі їх сушать у духовці при 180°С. Ступінь усушки залежить від переваг собаки.
Оптимальна частота частування Давати сухе м'ясо для собак та субпродукти можна, можливо на постійній основі навіть щодня. Досвідчені власники рекомендують пригощати вихованців ласощами у таких випадках: У процесі дресирування. Ласощі стане улюбленою нагородою собаки за старання та слухняну поведінку.