Як сушити легені у духовці?
Будемо сушити при температурі 100-120 градусів одну годину. За годину зменшуємо температуру до 50-60 градусів. При цій температурі продовжуємо підсушувати легеню в духовці ще приблизно 3 години. Сушене легке для собаки в результаті у вас має вийти зовні досить хрумким, а всередині трохи м'яким.25 Nov 2020
Підсушені ласощі
- Кладемо смакоти на грати і ставимо сушити у розігріту до 120-140 градусів електричну духовку із вентилятором на 30-40 хвилин.
- Далі зменшуємо жар до 70-80 градусів і продовжуємо підсушувати ласощі ще 2-3 години.
27 Nov 2018
Перед нарізкою легке необхідно заморозити в морозилці на кілька годин, легше різати. Ріжу шматочками 5*5 см. завтовшки 1-1,5 см. сушу при 60 0С 15-16 годин, до стану сухариків.
Як приготувати яловиче Легке для собаки Шматочки розкладають на деку, підстеливши пергаментний папір або фольгу. Духовку розігрівають до 180 градусів. Перша година легка сушать за цієї температури. Потім температуру знижують до 60 градусів і мучать у духовці ще 3 години, причому при включеному режимі конвекції.