Як сушити м'ясо курки?

М'ясо нарізати тонкими пластиками, трохи розрівняти за допомогою молотка для відбивання або ножем. Добре перемішати м'ясо з маринадом і залишити маринуватися на 2 години у вакуумному пакеті або на 4-6 годин у холодильнику. Розкласти м'ясо на решітку і поставити в духовку при 50 ° С з конвекцією на 4-8 годин.

Куряче м'ясо містить дуже мало жиру, тому часто виходить занадто сухий. Особливо "примхливою" вважається куряча грудка – багато хто навіть не наважується її запікати. Насправді курка може бути дуже соковитою, якщо дотримуватись нюансів правильного запікання.

Сиров'ялена куряча грудка а-ля "Карпаччо" – кулінарний рецепт

loading
×