Як Темперувати шоколад для полуниці у шоколаді?

У розтоплений шоколад додаємо другу частину та починаємо заважати. Якщо в кімнаті тепло, то краще це робити біля відкритого холодильника чи морозилки, бо темперування відбувається при температурі приміщення 16-18 С. Заважаємо і іноді перевіряємо температуру.

Секрети приготування десерту Для створення полуниці у шоколадіКрім самих ягід, знадобляться дві плитки шоколаду – темного та білого кольору, а також кокосова стружка або горішки для декорування готового десерту.

Щоб шоколад на полуниці швидко застигав – його треба темперувати. Темперований шоколад швидко застигає і не тане в руках.

Розтопіть шоколад у мікрохвильовій печі або на водяній бані та доведіть до тієї шкали температури, яка відповідає вашому шоколаду (темному, молочному або білому) і відразу додайте від 15 до 20% калет з температурою 20 °C. Добре перемішайте шоколад, доки калеты не розчиняться.

loading
×