Як тонко нарізати м'ясо для карпаччо?

Тонко нарізані шматочки (слайси) сирого м'яса, приправлені оливковою олією та лимонним соком – що може бути простіше? Карпаччо з яловичини (Beef Carpaccio) – ресторанне блюдо, з італійською історією. Воно названо так на честь художника Віттор Карпаччо.

М'ясо настав час діставати і нарізати тонкими скибочками. Вирізку збризкують соком з вичавленого лимона і змащують олією. Підготовлені скибочки закривають плівкою та ще раз прибирають у морозильну камеру на 30 хвилин. Через півгодини дістаємо м'ясо і акуратно розкладаємо на великій тарілці сервіровки.

Звичайні розміри порцій

Розмір ПорціїКалорії
1 скибочка24
1 порція (80 г)95
100 г119

May 12, 2020

loading
×