Як в'ялити рибу плотву?

Сам процес елементарний, рибу відмиваю після засолювання, укладаю в ємність і наповнюю водою. Протягом двох годин міняю воду близько 3-4 разів. Після вимочування рибу викладаю на газету хвилин на 30-40, щоб вона трохи обсохла. Сушіння.

Насипте трохи солі на дно емальованого або пластикового посуду, покладіть туди плотву, пересипаючи кожну тушку сіллю, придавіть чимось зверху і заберіть у холодильник: вантаж завантажить рибу в рідкий розсіл, коли він виділиться, що дозволить їй просолитися рівномірніше.

0:453:47Suggested clip · 61 secondsЯк солити плотву щоб потім можна було сушити – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

loading
×