Як варити червону квасолю після замочування?

Як правильно варити червону квасолю з замочуванням? Зливаємо воду, в якій було замочено квасоля, боби добре промиваємо і заливаємо свіжою водою так, щоб квасоля була вкрита приблизно на фалангу пальця. Варимо квасоля на невеликому вогні, уникаючи надмірного кипіння води та не закриваючи каструлю кришкою.

Як варити квасолю у каструлі Після замочування злийте воду і промийте набряклу квасоля у проточній воді. Потім викладіть її у велику каструлю і залийте водою так, щоб вона повністю покривала боби. Доведіть до кипіння і додайте столову ложку соняшникової або оливкової олії, щоб було менше піни.

Як варити білу квасоля – промийте, замочіть, знову промийте та залийте чистою водою. Після закипання варіть на повільному вогні близько 1:00. Зелена квасоля після попередньо замочування також вариться приблизно одну годину.

Для того щоб підготувати боби до варіння, їх потрібно залити водою у співвідношенні: два (води) до одного (квасоля). Залишаємо замочений продукт щонайменше на 8 годин, в ідеалі кілька разів поміняти в ній воду. Середній час варіння червоний квасолі варіюється від 1 до 2 годин.

loading
×