Як варити індичку щоб вона була м'яка?

Як варити індичку цілком Влийте киплячу воду, додайте спеції, сіль і варіть близько 3 годин на середньому вогні. Слідкуйте за рівнем води, вона має покривати птицю повністю. Через 3 години перевірте готовність, і за потреби варіть ще близько 30-40 хвилин.

Якщо в результаті запікання або смаження індича грудка вийшло занадто суха, можна спробувати її врятувати, приготувавши до неї соус. Для нього потрібні: Гриби, найкраще лісові, якщо печериці – то свіжі. Оскільки їхнього будинку не було на той момент — довелося використати банку вже нарізаних.

Вся річ у тому, що під час запікання жар духовки просмажує фаршировану. індичку тільки зовні, і на той час, коли птах добре просмажиться зсередини, її м'ясо зовсім висохне і стане жорстким. Саме тому традиційна фарширована індичка завжди виходить або надто сухою зовні, або напівсирою всередині.

Ви можете перевірити готовність індички двома простими способами:

  1. Проткніть товсту частину тушки довгим гострим ножем. Якщо виділяється прозорий сік – м'ясо готове. …
  2. Використовуйте кухонний термометр. Якщо в товстій частині тушки температура досягла 75-80 градусів – м'ясо готове.

Nov 19, 2012

loading
×