Як варити кашу зі злаків?

Молоко перешкоджає повноцінному засвоєнню вітамінів та мінералів в організмі, на відміну від води, яка, навпаки, допомагає корисним речовинам засвоюватися краще. Якщо дуже хочеться молока, краще додати його в кінці, коли каша вже буде готова (при варінні з молока випаровуються корисні речовини).

Склад Пластівці вівсяні, пластівці житні, пластівці пшеничні, пластівці ячмінні, пластівці гречані, пластівці пшоняні, пластівці кукурудзяні, насіння льону.

Каша 5 злаків

  • Пластівці вівсяні – 100 гр.
  • Пластівці житні – 100 гр.
  • Крупа пшенична – 100 гр.
  • Пластівці ячмінні – 100 гр.
  • Пластівці кукурудзяні – 100 гр.
  • Курага – 100 гр.
  • Вода – 1 л.
  • Сіль – 1 гр.
loading
×