Як варити кускус Клопотенко?

Кусукус потрібно не варити, а запарювати у співвідношенні 1:1. Місткість, в якій запарюєте крупу, обов'язково накрийте кришкою. "Тільки більше або трохи менше води – і є ймовірність того, що ваша каша буде занадто водянистою або навпаки, не приготується до кінця і хрумтітиме на зубах.Apr 4, 2022

Способи варіння кускуса

  1. У каструлю наливають склянку води, солять до смаку і доводять до кипіння. Якщо потрібно крупу перебирають.
  2. Коли вода в каструлі закипить, засипають половину склянки крупи.
  3. Варять кашу 2-3 хвилини із закритою кришкою.
  4. Готову страву перемішують і кладуть шматочок вершкового масла|мастила|. Страва виходить розсипчастою.

Кускус не слід мити перед приготуванням або запарюванням. Сіль, масло|мастило| або масло|мастило| можна додати або в суху крупу, або після приготування – великої різниці немає.

Як приготувати Ізраїльський Великий Кускус: Закип'ятіть 2 чашки води, всипте 1 чашку ізраїльського кус-куса, злегка посоліть і варіть на слабкому вогні під кришкою до повного вбирання води (15-20 хвилин). Готовий кус-кус приправте спеціями і травами до смаку, додайте трохи олії і їжте гарячим.

loading
×