Як варити серця?

Закип'ятіть воду приблизно 2 літри на 500-600 г субпродукту. Зануріть серця в каструлю, вони повинні вільно там плавати. Варіть на середньому вогні. Через 10 хвилин після повторного закипання злийте воду і додайте замість неї прохолодну так, щоб вона повністю покривала продукт.May 26, 2020

Варіть на повільному чи середньому вогні: так буде смачніше. Невеликі шматочки приготуються за 10 хвилин, більші за 15. Час відлічуйте з повторного закипання.

Справа в тому що курячі серця – це м'язи, і досить жорсткі. Щоб їх розм'якшити, курячі серця перед приготуванням потрібно замочити на 40-60 хвилин у молоці. Якщо ви збираєтесь посмажити курячі серця, то перед цим краще їх відварити: цілі курячі серця варять у середньому 30 хвилин, нарізані – близько 20.

Шлунки курчат зваряться за 30-45 хвилин. Якщо птах був дорослим, знадобиться година-півтора.

loading
×