Як варити варену ковбасу?

Варені ковбаси нарізаному вигляді, готуємо близько 5 хвилин після повторного закипання. Великий шматок вареною ковбаси варимо після закипання від 10 до 15 хвилин|мінути|.

Ковбасу нарізаємо тонкими кружальцями. Смажимо на розпеченій вершковій олії або курячому жирі з обох боків до готовності (приблизно по 3 хвилини з кожного боку – залежить від товщини шматочків ковбаси).

Процес варіння ковбаси. Температура варіння ковбаси 75-80 °С (у ванні з водою або у паровій камері). Тривалість варіння ковбаси залежить від діаметра батона. Батони великого діаметру варяться 2 год, а сосиски – 10-15 хв. В кінці варіння температура всередині батона має бути 68-70°С.

loading
×