Як вершки збити в піну?

– перед збиванням охолодіть у холодильнику вершки, віночок та посуд, в якому вони будуть збиватися; — для збивання найкраще вибрати глибокий та неширокий посуд, щоб вершки не розтікалися, а віночок повністю поринав у них.

Вершки мають бути холодними. Обов'язково охолодіть вершки перед збиванням. Найкраще це робити у холодильнику, але якщо потрібно терміново, то можна скористатися і морозильною камерою. Тільки пам'ятайте, що вершки не можна заморожувати у чистому вигляді.

Збивати вершки міксером, починаючи з маленьких обертів і поступово збільшуючи швидкість. У середині збивання тоненьким цівком додати цукрову пудру Як тільки вершки зіб'ються до м'яких піків і почнуть тримати форму зменшити обороти міксера і припинити збивання.

час збивання варіюється від 3 до 10 хвилин в залежності від того, чим ви збиваєте міксером або віночком. – цукрову пудру, цукор або желатин треба додавати вже майже збиті вершки.

loading
×