19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як вибрати оливкову олію холодного віджиму?
Правильно вибрати оливкову олію допоможе її колір. Він залежить від процесу дозрівання оливок: чим темніша олія, тим більше зрілі оливки в ній. Зелений колір вказує на холодний віджимання. Упаковка такої олії має бути скляною і трохи затемненою ─ оливкова олія боїться сонячних променів.
Топ-5 натуральних оливкових олій
- Maestro De Oliva Extra Virgin. Нерафінований продукт холодного віджиму, що виготовляється за стандартом ТР ТС 024/2011. …
- Олія першого, холодного віджиму Terrae Federiciane. …
- Coratinaвідбреду Di Battista. …
- Coopoliva Pure. …
- Оливкова олія першого холодного віджиму "Контрада серджіо".
Підпаліть олія Екстремальний спосіб перевірки якості – підпалити шматочок тканини, змочений у оливковій олії. Якщо полум'я тріщить і димить – не використовуйте таке олія у їжу. Якісне олія оливи горітиме рівномірно і тихо.
Ідеальне оливкова олія:
- Маркується Extra Virgin, перший холодний віджим, нерафінований.
- Має знак P.D.O. …
- Кислотність – до 0,8%.
- Колір від світло-золотого до темно-зеленого, без осаду та білих пластівців.
- Вказана країна виробництва, є точна адреса виробника, імпортера та експортера.