Як вибрати оливкову олію холодного віджиму?

Правильно вибрати оливкову олію допоможе її колір. Він залежить від процесу дозрівання оливок: чим темніша олія, тим більше зрілі оливки в ній. Зелений колір вказує на холодний віджимання. Упаковка такої олії має бути скляною і трохи затемненою ─ оливкова олія боїться сонячних променів.

Топ-5 натуральних оливкових олій

  • Maestro De Oliva Extra Virgin. Нерафінований продукт холодного віджиму, що виготовляється за стандартом ТР ТС 024/2011. …
  • Олія першого, холодного віджиму Terrae Federiciane. …
  • Coratinaвідбреду Di Battista. …
  • Coopoliva Pure. …
  • Оливкова олія першого холодного віджиму "Контрада серджіо".

Підпаліть олія Екстремальний спосіб перевірки якості – підпалити шматочок тканини, змочений у оливковій олії. Якщо полум'я тріщить і димить – не використовуйте таке олія у їжу. Якісне олія оливи горітиме рівномірно і тихо.

Ідеальне оливкова олія:

  • Маркується Extra Virgin, перший холодний віджим, нерафінований.
  • Має знак P.D.O. …
  • Кислотність – до 0,8%.
  • Колір від світло-золотого до темно-зеленого, без осаду та білих пластівців.
  • Вказана країна виробництва, є точна адреса виробника, імпортера та експортера.
loading
×