Як вибрати сир?

Поверхня повинна бути рівномірно покрита глазур'ю, що не липне до пакувального матеріалу, а консистенція продукту – ніжною та однорідною.. Справжній сирок зберігається близько двох тижнів, якщо в ньому є стабілізатори та консерванти, то термін придатності може бути збільшений.16 Nov 2018

Топ-7 найкращих сирних сирків

  • «Смачнотієве»
  • «Корівка з Коренівки»
  • «Б.Ю. Олександров»
  • «Ростагроекспорт»
  • «Диво»
  • «Радянські традиції»
  • «Світлогір'я»

13 жовтня 2020

Поверхня повинна бути рівномірно покрита глазур'ю, гладкою, блискучою або матовою, що не липне до упаковки. Допускається наявність на поверхні глазурі крапельок вологи. Сама глазур може бути практично будь-якою, у тому числі без вмісту шоколаду та какао, навіть кольорової чи білої.

Сирні сирки можуть бути кількох видів: Солодкі – з підвищеним вмістом жиру, жирні, напівжирні, знежирені. Глазованісирки з підвищеним вмістом жиру, покриті шоколадною глазур'ю. Стандартна маса сирка 50 р.

loading
×