Як вибрати сир?
Поверхня повинна бути рівномірно покрита глазур'ю, що не липне до пакувального матеріалу, а консистенція продукту – ніжною та однорідною.. Справжній сирок зберігається близько двох тижнів, якщо в ньому є стабілізатори та консерванти, то термін придатності може бути збільшений.16 Nov 2018
Топ-7 найкращих сирних сирків
- «Смачнотієве»
- «Корівка з Коренівки»
- «Б.Ю. Олександров»
- «Ростагроекспорт»
- «Диво»
- «Радянські традиції»
- «Світлогір'я»
13 жовтня 2020
Поверхня повинна бути рівномірно покрита глазур'ю, гладкою, блискучою або матовою, що не липне до упаковки. Допускається наявність на поверхні глазурі крапельок вологи. Сама глазур може бути практично будь-якою, у тому числі без вмісту шоколаду та какао, навіть кольорової чи білої.
Сирні сирки можуть бути кількох видів: Солодкі – з підвищеним вмістом жиру, жирні, напівжирні, знежирені. Глазовані — сирки з підвищеним вмістом жиру, покриті шоколадною глазур'ю. Стандартна маса сирка 50 р.