Як вибрати слайсер для ресторану?

Для будинку краще підбирати слайсери із пластмасовим корпусом. Причому не слід боятися за якість його збирання. Жоден виробник не працюватиме собі на шкоду. До того ж приладом Ви зможете користуватися лише кілька разів на день, так що для будинку цілком підійде модель із пластмасовим корпусом.

Слайсери для нарізки, купити професійний слайсер для нарізки ковбаси та сиру для кафе та ресторанів – 168 товарів від 1987 руб.

Устаткування використовується в великих гіпермаркетах, мережевих готелях, цехах, банкетних залах, ресторанах, харчових виробництвах.Серед великого асортименту слайсерів можна виділити такі типи:

  • механічні;
  • напівавтоматичні;
  • автоматичні.

Dec 1, 2020

loading
×