Як відібрати голови?

Швидкість відбору голів при ректифікації. відбір виконують покапельно зі швидкістю 50 мл/годину на кожен кіловат потужності нагріву, що подається. Також голови можна відбирати за часом 8-10 мл кожні 10 хвилин. Оптимальна швидкість відбору може змінюватись в залежності від конструктивних особливостей самогонного апарату.

Відбір чистого спирту. Голови відбирають за кількістю абсолютного спирту дистиляті, отриманому після першої перегонки без поділу на фракції. При другій перегонці головну фракцію відсікають із розрахунку 8-15% виходу на 1 літр чистого спирту.

З 1 кг цукру відбирають 60-100 мл голів. Бажано розділити цю кількість на дві дистиляції, відібравши 30-50 мл виходу при першій перегонці і стільки ж під час другої.

loading
×